Centrul Medical Fertilia

Centrul Medical Fertilia reprezintă o echipă medicală cu aproape  două decenii de experiență solidă în domeniul medical, acoperind atât sectorul privat, cât și cel de stat. Ne mândrim cu specializările noastre recunoscute la nivel internațional și cu rezultatele excepționale obținute în cazurile complexe, inclusiv afecțiuni cu diagnostic dificil elucidat în alte instituții medicale.

Misiunea noastră principală este de a oferi fiecărui pacient o variantă de tratament personalizată și eficientă, urmărind același obiectiv: să ajutăm la realizarea visului dumneavoastră de a avea un copil sănătos.

Centrul Medical Fertilia se bucură de tehnologie de vârf, respectând cele mai înalte standarde de operare. Echipa noastră este alcătuită din profesioniști medicali extrem de calificați, asigurând astfel cele mai bune rezultate pentru fiecare pacient.

Un aspect definitoriu al tehnologiei noastre este primul laser pentru PGD din România (preimplantation genetic diagnosis), care permite o selecție precisă a spermatozoizilor imobili, dar viabili, fără a compromite calitatea acestora. Acest instrument de vârf este esențial în evaluarea calității embrionilor înainte de implantare, având o importanță deosebită pentru cuplurile cu risc de defecte genetice. Rezultatul utilizării acestui laser este obținerea de embrioni cu șanse optime de implantare, chiar și din spermatozoizii imaturi sau imobili.

Prin implantarea embrionilor sub forma de blastocist în ziua a 5-a, oferim cuplurilor cele mai bune șanse de a obține o sarcină reușită. Această tehnologie revoluționară sporește semnificativ rata de succes a FIV și reduce riscul de defecte genetice la nou-născuți, contribuind astfel la înfăptuirea visului dumneavoastră de a deveni părinți.

Suntem aici pentru a vă ghida și a vă susține în fiecare pas al călătoriei dumneavoastră către parentalitate. Echipa noastră dedicată și specializată vă stă la dispoziție, oferindu-vă servicii medicale de cea mai înaltă calitate și un suport empatic pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visul de a avea un copil sănătos și fericit.

© 2023 Fertilia - primul pas incepe cu noi ®. Toate drepturile rezervate.
Acord procesare date*