Fertilia

De ce să ne alegi pe noi?

Dacă ne alegeți pe noi, vă deschideți poarta spre un viitor unde visurile devin realitate. Peste două decenii de expertiză în reproducere asistată ne permit să vă ghidăm cu grijă și compasiune pe acest drum emoționant.

Fiecare poveste este unică, iar succesul dumneavoastră este și al nostru. Haideți să construim împreună familia visurilor voastre.

Performanțe acumulate

Servicii Personalizate

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a oferi servicii personalizate, adaptate nevoilor unice ale fiecărui pacient. Combinând expertiza noastră medicală cu tehnologii avansate, ne asigurăm că fiecare soluție propusă maximizează șansele de succes, respectând totodată preferințele și confortul personal al fiecărui individ.

Parteneriate și Expertiză

Parteneriatele noastre cu casa de asigurări extind accesul la serviciile noastre și îmbunătățesc experiența fiecărui pacient. Aceste colaborări ne permit să oferim tratamente personalizate și accesibile oricui.

Grijă și Siguranță

La noi, grija și siguranța pacienților sunt prioritare. Ne dedicăm să asigurăm un mediu sigur și confortabil pentru toți clienții noștri, punând accent pe cele mai înalte standarde de securitate și igienă. Echipa noastră de specialiști este instruită să monitorizeze cu atenție fiecare etapă a tratamentului.

Responsabilitatea noastră

despre noi
despre noi
Industrie

Suntem o comunitate de specialiști pasionați, dedicați cercetării și inovației continue în domeniul fertilității

Responsabilitatea noastră este să ne asigurăm că fiecare etapă a călătoriei dumneavoastră spre a deveni părinte este gestionată cu cea mai mare grijă și respect. Ne angajăm să oferim servicii de reproducere asistată la cele mai înalte standarde de etică și profesionalism.

Integritatea, transparenta și suportul necondiționat sunt pilonii pe care îi respectăm în toate interacțiunile noastre. Ne dedicăm să cultivăm un mediu în care fiecare pacient poate simți încredere și siguranță, înțelegând că fiecare decizie este luată cu considerație maximă față de sănătatea și binele lor.

Cine suntem?

Dr. Dumitrescu Ruxandra-Daniela

Grigore Simona

Embriolog

Dr. Jilăveanu Anca-Florina

Vodă-Stan Mariana

Embriolog

Dr. Cotuna Andreea Nicoleta