Sexualitate

Consultații sexualitate

”Nu mai am chef!”- descriu, cel mai frecvent, femeile blocajele în viața sexuală.

”Nu mai pot!” – descriu, frecvent, bărbații blocajele sexuale.

Viața sexuală normală arată ca funcționați perfect și fizic și psihic. Cel mai frecvent, blocajele apar între 35-40 de ani. Uneori, au cauze organice, atunci când unul sau mai multe organe ale corpului nu funcționează la capacitate normală – cord, pancreas, tiroidă, uter, testicule.

De cele mai multe ori, au cauze psihologice, construite în copilărie și adolescență și care ajung, la 35-40 de ani, să se manifeste în viața sexuală prin… lipsa acesteia. Și blocaje/ reacții diferite la stres. Așa apare imposibilitatea obținerii plăcerii sexuale.

Cum decurge consultația?

Consultația de specialitate se adresează atât femeilor cât și bărbaților. Apreciază, în primul rând, dacă sunteți în stare bună de sănătate.

Ulterior, medicul supraspecializat în probleme asociate sexualității încearcă să vadă unde apare blocajul psihologic. Va evalua modul dvs. de a comunica, conecta și relaționa cu cei din jur (un model de comunicare). În funcție de acest model, veți lucra împreună, să depășiți blocajele, care conduc la dificultăți fizice și emoționale în viața sexuală.

© 2023 Fertilia - primul pas incepe cu noi ®. Toate drepturile rezervate.
Acord procesare date*