ianuarie 14, 2021

M-am născut acum un an și 9 luni. Prin FIV!

Ruxandra are 1 an și 9 luni. Este talentată. S-a născut prin FIV, făcut la clinica Fertilia. Era așteptată de către părinții ei de mai bine de 7 ani.

”Am încercat, timp de 7 ani, să rămân înrărcinată. Am fost la multe clinici, am suportat o intervenție chirurgicală. Fără succes. Eu și soțul meu eram deciși să facem FIV în străinătate”, spune  Loredana Șerban.

”Am vazut-o pe dr. Ruxandra Dumitrescu într-o emisiune la PRO TV. M-a atras ceva și mi-am dorit să ne cunoaștem. În a treia zi de Paște 2018, am ajuns la o primă consultație. În aprilie 2019, am născut o fetiță. La un an de la prima întâlnire cu dr. Ruxandra Dumitrescu”.

Cum a fost prima consultație?

”La prima întâlnire, mi-a explicat variantele prin care pot să ajung la o sarcină. Eu am decis mai întâi pentru o inseminare intrauterină. Nu am avut succes. Apoi am decis împreună FIV.

În ziua embriotransferului, dr. Ruxandra Dumitrescu mi-a zis că o să reușim. Și am reușit!”, spune Loredana Șerban.

Micuța Ruxandra are acum un an și nouă luni.

Cum a fost sarcina?

”Sarcina a fost fără probleme, am lucrat până… cu o săptămână înainte de naștere. Am născut la spitalul Cantacuzino, tot cu dr. Ruxandra Dumitrescu. Da, aș repeta experiența!”.

După mai mult de 7 ani de așteptări

”Ruxanda este un copil talentat și seamănă cu medicul meu alături de care am avut curaj să fac FIV. Are ceva din compartament, din atitudine. E copilul meu, așteptat mai mult de 7 ani!”.

© 2023 Fertilia - primul pas incepe cu noi ®. Toate drepturile rezervate.
Acord procesare date*